Ovo bi zapravo trebao biti tekst o vama, roditeljima koji pazite na razvoj vašeg deteta u svakom smislu, jer zahvaljujući vašem poverenju i prepoznavanju kvaliteta naših proizvoda – mi smo i dalje tu.

“Svako je genijalac.

Ali, ako sudite o ribi po njenoj sposobnosti da se popne na drvo, živeće ceo svoj život verujući da je glupa.”

Čvrsto se vodeći ovom mišlju, 2019. godine smo krenuli u prve korake stvaranje Kefalice – za male genijalce. Sve što dodirnete na našim policama će poboljšati makar jedan aspekt njihovog detinjstva i pomoći razvijanju neke sposobnosti. Pažljivim biranjem, potkrepljenim velikom količnom znanja i struke, stvorili smo prvu specijalizovanu radnju edukativnih proizvoda na našim prostorima.
 
Veliki broj institucija, nevladinih organizacija i pojedinačnih kupaca su veoma brzo prepoznali vrednosti koje predstavljamo, kvalitet usluge koju pružamo i specifičnost proizvoda koji se teško mogu naći u okruženju, pa je naš rast u prethodne tri godine bio neizostavan.
 
Hvala svima koji zajedno sa nama učestvuju u stvaranju boljeg okruženja za sve nas i pomažu nam da iznesemo ono najbolje i stvorimo još dosta kvaliteta u svakom detetu koje dođe u dodir sa edukativnim materijalom.
 
Zajedno možemo dosta više.

Posetite naše ostale servise

Infinitas Global je matična kompanija Vestigi Shop i Kefalica brendova, i samim tim vam donosi visoko kvalitetne proizvode za decu i dečiju svakodnevnicu. Pod sistemom “One Planet” Infinitas Global sarađuje sa mnogim svetskim brendovima.

Vestigi Shop je dio Infinitas Global, nastavak priče i sledeće poglavlje pri donošenju kvalitetnog i modernog dečijeg programa na naše prostore. Iz Vestigi Shopa vam donosimo premium odeću i opremu za bebe i decu do 5 godina.

Kefalica – za male genijalce donosi premium proizvode za svestrani razvoj dece. Sve što je potrebno za pravim intelektualni razvoj deteta, od knjiga i drvenih igračaka – do STEM i montesori setova, se nalazi na našim policama.

Podaci o firmi:

Infinitas Global d.o.o. Beograd
Kapetan Mišina 32, 11000 Beograd, Srbija
RB: 21724076 PIB: 112711298
m: +381649513041
e: info@infinitas-global.net
Dinarski: 265106031000233922
Devizni: 265100000029071921